Wat wil je nog meer als beginnend 3D fan…

Alle begin is al moeilijk en de geavanceerde programma’s worden er, om aan de top van de markt te blijven niet gemakkelijker op. Heel veel applicaties beleven inmiddels al een versienummer boven de 15 en de makers verrassen ons per jaar met nieuwe functies en trucjes.

Maar wat als je nu pas gaat beginnen en dus nooit met de applicatie bent meegegroeid?
Dan zakt de moed je al snel in de schoenen, omdat je het gevoel hebt dat je nooit grip zult krijgen op die volgepropte interface die je voorgeschoteld krijgt met al die knopjes en (vaak ook nog )verborgen weetjes.

De hoogste tijd om voor de diepe duik even een pas op de plaats te maken om te zien wat je  in handen hebt. Beginnen aan de basis. Uitgelegd in het Nederlands, maar wel met alle Engelse termen, omdat de praktijk ons leert, dat je daar in je verdere ontwikkeling alleen maar baat bij zult hebben.  Abonneer je zo snel mogelijk op mijn blog of YouTube kanaal.

Voel je vrij om vragen te stellen en suggesties te doen.
enne…wel af en toe de hond uitlaten.

Dan zie ik je graag terug.


59